/var/www/html/wp-content/themes/jomelle-child/page-front-page-revolution.php

O Nama

SAT-TRAKT, DOO Podgorica je osnovan 2007. godine. Dio je Kompanije SAT-TRAKT, KFT Budimpešta, koji ima svoj biznis pored Mađarske i Crne Gore i u Srbiji, Bosni i Hercegovini, Makedoniji i Albaniji. Djelatnost firme je obezbjeđenje i zaštita objekata, zastupanje kompanija iz oblasti proizvodnje sistema za tehničko obezbjeđenje, prodaja opreme iz ove oblasti i instalisanje opreme za prijem TV signala DTH operatera Total TV.

U oblasti obezbjeđenja objekata bavimo se sveobuhvatnom zaštitom počevši od izrade planova zaštite, projektovanjem, instalisanjem i puštanjem u rad Sistema za tehničku zaštitu objekata. 2018. godine oformljen je i stavljen u funkciju sopstveni Monitoring centar čime je omogućen 24-časovni monitoring alarmnih Sistema i rješavanje alarmnih situacija. Takođe, dio ukupne djelatnosti su i razni oblici fizičkog obezbjeđenja objekata.

Oblast tehničke zaštite objekata je jedna od naših najznačajnijih djelatnosti i svoju visoku poziciju na tržištu smo obezbijedili profesionalnim radom i saradnjom sa najreferentnijim brendovima za proizvodnju opreme iz ove oblasti, a za većinu njih kroz formu ekskluzivnog zastupanja.

Takav partnerski odnos sa proizvođačima opreme valorizovan je i kroz formu prodaje instalacionog materijala, opreme i uređaja u ovoj oblasti.

SAT-TRAKT je jedan od značajnijih partnera DTH operatera Total TV-a, sa kojim imamo vrlo uspješnu višegodišnju saradnju.

DETEKCIJA LOMA STAKLA

Želite da zaštitite Vašu porodicu i imovinu dok se nalazite u objektu? Detaljnije

24/7 MONITORING

Neka Vaš dom bude u sigurnim rukama 24 časa na dan. Detaljnije

INTERVENTA EKIPA

Uz Monitoring centar nudimo Vam i mogućnost izlaska interventne ekipe na objekat u slučaju aktivacije alarmnog sistema. Detaljnije

ANTISKIMMING ZAŠTITA

Sistem antiskimming zaštite ima namjenu kompletne zaštite vaših ATM/CDM uređaja od svih vrsta napada upućenih ka krađi podataka vaših korisnika kartica. Detaljnije

+382 20 212 105